Trött och sjuk, men ganska glad ändå!

Siffran på vågen är nu det lägsta det någonsin varit i mitt vuxna liv. Jag känner mig nöjd och peppad att fortsätta neråt. Jag är disciplinerad, viljestark, och jag vet att om jag fortsätter så här så kommer det fortsätta neråt, sakta men säkert.
Nu ska jag vara borta ett tag, hem, till Orust och sedan till Malmö. När jag är hemma släpper jag alltid lite på mina strikta regler, äter mammas rabarberpaj, letar rätt på pappas chokladgömma. Men den här gången ska jag ta mig tusan inte göra det! Så, pappa - göm chokladen väl, mamma - baka när jag är bortrest, så ska jag försöka att hålla disciplinen på topp!

Nu har mitt sommarlov börjat - igår var sista jobbdagen. Klarade 18,5 rum galant, trots att jag var (är) dunderförkyld. Att städa hotellrum med förkylning är inget som är roligt kan jag meddela, tänk er att böja er ner och skura ett badkar, eller dammsuga en svit med dunkande huvudvärk. Eller bädda ca 30 sängar med tunga täcken och kuddar när hela kroppen värker. Att springa fram och tillbaka till linnerummet där datorn står (för att kolla vilka rum som står tomma) och känna hur man blir anfådd, pulsen och kallsvetten ökar. Haha, jag vet. Jag är dum i huvudet. Jag borde inte jobbat igår, inte i måndags heller för den delen. Men jag vill så gärna tjäna ihop lite extra pengar och jag hatar att sjukanmäla mig. That's it. Jag var i alla fall klok nog att sjukanmäla mig idag.

Senare i eftermiddag kommer pappa och farmor hit. Pappa kommer med en slagborr och ska hjälpa mig att hänga upp saker på väggarna, och farmor kommer med för att hälsa på. Det ska bli trevligt! Sedan packar vi in min resväska i bilen och så följer jag med hem. Det ska bli så roligt och skönt att komma hem!
Kommentarer
pappa

Julia. Jag blir bara så glad.

Välkommen hem

2011-08-17 @ 23:00:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Julia

det här är jag

RSS 2.0