Trött och sjuk, men ganska glad ändå!

Siffran på vågen är nu det lägsta det någonsin varit i mitt vuxna liv. Jag känner mig nöjd och peppad att fortsätta neråt. Jag är disciplinerad, viljestark, och jag vet att om jag fortsätter så här så kommer det fortsätta neråt, sakta men säkert.
Nu ska jag vara borta ett tag, hem, till Orust och sedan till Malmö. När jag är hemma släpper jag alltid lite på mina strikta regler, äter mammas rabarberpaj, letar rätt på pappas chokladgömma. Men den här gången ska jag ta mig tusan inte göra det! Så, pappa - göm chokladen väl, mamma - baka när jag är bortrest, så ska jag försöka att hålla disciplinen på topp!

Nu har mitt sommarlov börjat - igår var sista jobbdagen. Klarade 18,5 rum galant, trots att jag var (är) dunderförkyld. Att städa hotellrum med förkylning är inget som är roligt kan jag meddela, tänk er att böja er ner och skura ett badkar, eller dammsuga en svit med dunkande huvudvärk. Eller bädda ca 30 sängar med tunga täcken och kuddar när hela kroppen värker. Att springa fram och tillbaka till linnerummet där datorn står (för att kolla vilka rum som står tomma) och känna hur man blir anfådd, pulsen och kallsvetten ökar. Haha, jag vet. Jag är dum i huvudet. Jag borde inte jobbat igår, inte i måndags heller för den delen. Men jag vill så gärna tjäna ihop lite extra pengar och jag hatar att sjukanmäla mig. That's it. Jag var i alla fall klok nog att sjukanmäla mig idag.

Senare i eftermiddag kommer pappa och farmor hit. Pappa kommer med en slagborr och ska hjälpa mig att hänga upp saker på väggarna, och farmor kommer med för att hälsa på. Det ska bli trevligt! Sedan packar vi in min resväska i bilen och så följer jag med hem. Det ska bli så roligt och skönt att komma hem!


no happy face

Just intagit kvällens kvällsmat, köttbullar med sallad och gurka. Till det serverades mjölk, som tydligen gick ut igår. En smakupplevelse utöver det vanliga måste jag säga!
Jag är trött och slut efter dagens jobb, jag börjar även bli lite sjuk. Det jag allra helst vill är att krypa ner i soffan under en filt eller två, tända ljus och se på en bra film.
Ljusen tog ju dock slut igår, och jag har ingen DVD än.
Men vill ni höra det allra värsta? Det är söndag - filmkvällarnas veckodag - och inte en endaste liten söndagsfilm visas på tv:n ikväll!
Muttermutter. Jag kanske borde gå och lägga mig istället.
Och nu blir jag ännu lite surare. Texten byter ju inte rad när jag trycker på enter!!

Mys


Jag tände även fyra värmeljus, men de slocknade efter tre sekunder. När jag skulle hämta nya upptäckte jag att värmeljusen var slut. Typisk!

Har tackat ja till att jobba lördag (idag) till onsdag. Det blir sex arbetsdagar på en vecka, men eftersom det är den sista jobbvecan så får det bli så! Jag tänker pengar, gratis lunch, motion och förhoppningsvis skratt med jobbkompisarna. Inte helt fel :). Sedan ska jag vara leeeeeeedig innan skolan börjar, åka hem till mamma och pappa, kräftskiva hos Kajsa och Malmöbesök. Hurra!

bilder

Lite bilder från i lördags, Christines examensfest. En väldigt trevlig kväll med världens bästa besök från Skåne!
'
'

pyssel

När jag inte har så mycket att göra så får man helt enkelt komma på saker att göra.
Jag älskar att pyssla, så det har blivit en del pyssel under den senaste tiden.
Några ord jag satt över ytterdörren.
Ännu en pepp-tavla. Den känns dock lite tom, så det kan hända att det blir lite mer pyssel med den.
Just dessa ord var ett projekt jag inte trodde att jag skulle slutföra, då det var lite pilligt och svårt.
Kan ni se med vilket material jag gjort det? (Hanna får inte svara, hon såg det här hon var här i helgen....) :)

back to verkligheten

Jag har haft en uuuunderbar ledighet sedan söndags. Sol, bad, släkt, mamma och pappa, lycka och grillat!
Idag ska jag till jobbet. Och jag känner verkligen inte för det!
Är det såhär det känns att ha semester?

Julia

det här är jag

RSS 2.0