Lugn och ro..

.. i Eggby.
 
Det är nästan lite väl lugnt. Vad ska man göra med all sin tid nu när denna kursen är avslutad? 
Jag vet. NJUTA!
 
 
Bilden är lite missvisande, så här fint är det dessvärre inte.. Det är en allmänt grådassig tisdag. 
Om en stund åker jag tillbaka till Göteborg, och det ska bli skönt att ha några lugna dagar i Götet också. Längtar till mitt piano, eller rättare sagt till mina noter, piano finns ju här med. 
 

Stackars Barbro..

.. helt slut efter en intensiv pluggdag.
 
 
Lika så jag, efter en intensiv pluggperoid. Har nog aldrig varken läst eller skrivit så många uppgifter på så kort tid tidigare. Idag ska examinationsarbetet in, och jag är ändå hyfsat nöjd. Men, jag känner mig inte säker, så snälla gode gud, ett G. Det enda jag begär!
Imorgon avslutas denna kursen och det känns underbart! Den har varit väldigt intressant, men som sagt, intensiv. På litteraturlistan för nästa kurs finns fyra obligatoriska böcker, varav en som jag redan läst. FYRA!
Det känns som om jag ska på semester!
 
Jag har även insett att jag i dagarna kommit halvvägs i min utbildning. Något jag aldrig trodde skulle ske, men sedär, jag hade fel :).
 

Det gäller att ha ögonen öppna!

Mamma skickade över ett recept på en broccoligratäng för ett litet tag sedan. Eftersom jag älskar broccoligratäng bestämde jag mig för att laga den nu i veckan. Så i förrgår vid halv tio, när jag kom hem från en kvällsfika med Kajsa, bestämde jag mig för att testa den. 
 
Det blev lite svettigt där ett tag när jag skulle röra ihop alla ostar med ägg och grädde, utan att det skulle koka, samtidigt som jag höll på att riva hushållsost med rivjärnet. Men jag klarade det, och kände mig riktigt nöjd när jag puttade in formen i ugnen. Tills jag skulle slänga den tomma grädd-förpackningen. "Bäst före 29 sept". Och då hade den varit öppnad i några dagar. Tja, ni kan ju själva förstå vilka tankar som susade genom huvudet..
 
 
... så jag svor lite för mig själv, och hoppades innerligt att det skulle smaka gott ändå.... och det gjorde det! Fy tusan vad gott! 

Julia

det här är jag

RSS 2.0