S som i SNART SLUT!

Imorgon har jag en danslektion.
På torsdag har jag en danslektion.
På torsdag ska jag lämna in min essä, som praktiskt taget är färdig.
På fredag har vi en kursledarträff.

Sedan har jag SOMMARLOV!

Eller ah, min hjärna tog sommarlov redan förra veckan, men formellt sätt så startar lovet på fredag ;).

I som i Inflyttningsfest

Igår var jag på inflyttningsfest hos Gaby och Mårten. Temat för kvällen var 90talet. Ett lurigt decennium tycker jag själv, känns som det fanns många olika stilar på 90talet. I och med att mitt liv just nu är nerpackat i lådor, påsar och väskor på inte mindre än tre olika ställen så var det här det närmaste 90talet jag kunde komma. Tight klänning med konstigt mönster, synliga BH-band, stora silverringar, tight halsband, slivrig ögonskugga, rakt hår med mittbena.

När tusan blev mitt hår så här långt?
Fasen, tänk om man kunde vara sådär snygg hela tiden! ;)

2 som i 26 mil tur och retur!

Åkte ner till sommarstugan i morses för att klippa gräset. Fullkomligt älskar att ensam köra motorvägen ner, ösa på med musik och sjunga (rättelse - vråla) med, samtidigt som solstrålarna spricker igenom molnen. Då vet man liksom att dagen inte kan gå fel!
Väl nere klippte jag gräset, städade lite och solade.

Mamma och pappa ville hemskt gärna se bilder från stugan, (trots att jag påpekade att det faktiskt ser lika dant ut varje gång vi är där), så här kommer bilder!


Givetvis skulle de här monstren blockera min utväg när jag skulle dra mig hemåt, men som tur var upptäckte de att gräset var grönare någon annan stans och lunkade iväg ganska snabbt igen.


Väl hemma inser jag att min timmas solning gett resultat. Kanske lite mer resultat än vad jag hoppats på.


Har antagit en lite småröd nyans. Dock inte på halsen, den är kritvit. Och missa inte sträcket strax över kanten på linnet. Det är hett!

Men... jag är glad ändå ;)

V som i VFU

Jag har verkligen världens finaste barn på min praktik.
Jag har varit sjuk i tre dagar, och när jag kom i morse blev de så glada. Jag fick kramar och pussar och massa glada hej. Innan vi skulle ut och hoppa i vattenpölar hjälpte jag ett barn att klä på sig, och denna dialog utspelade sig då:

Barn: Du låter konstig.
Jag: Ja, men det är för att jag varit sjuk, så jag är lite hes.
Barn: Ja. Det är ju tur att jag ser att det är du i alla fall. Du får en kram. Och en puss!

Och det fick jag! Underbara barn!

Och sedan ska vi inte glömma personalen. Jag gillar dem verkligen, och jag känner att de lyssnar på mig, frågar mig saker - kort sagt - jag känner mig delaktig. Min LLU:are är den bästa. Jag trivs så!

H som i Har jag inget bättre för mig?


Jo. Jag måste skriva en essä. Öva på låtar. Och fundera på en argumentationsredovisning.

Men eftersom förkylningen från helvetet kommit på besök med sin kära vän huvudvärken, så har jag ingen ork. Börjar få lite småpanik eftersom min motivation för skolan ligger på noll. Den ligger fasen på minus just nu, och jag kan inte få mig att ta tag i det. Så kände jag redan innan jag blev sjuk. Och nu blir det ju inte bättre direkt.

Undrar om jag kan få upp vinststatistiken till över 60% innan dagen är slut?

D som i "Det känns ju i alla fall som mer än tre enlitare"

Igår var jag och John på promenad. Vi gick till Saltholmen, slog oss ner på några klippor och solade våra bleka ansikten. Underbart och välbehövligt!


På vägen hem berättar John att Hero, han gladiatorn, dricker 3 liter mjölk om dagen. Och vad kläcker John ur sig då? "Jamen, fattaru? Tre liter!! Det är ju för fasen två stycken en och en halvlitare om dagen!!"

Någon mer än jag som tyckte det var ganska komiskt? ;)

Julia

det här är jag

RSS 2.0